Aanbod

Video afspelen

Eerste hulp training die wat verder gaat dan reguliere EHBO. Theorie en praktijk vaardigheden zijn gebaseerd op situaties waarbij hulp lang op zich laat wachten zoals vaak het geval is in afgelegen gebieden.

Duur: 8u

Aanmelden

 

Wilderness First Aid

Wilderness First Aid

Gevorderde eerste hulp training. Een must voor beroepsmatige reisleiders en avonturiers. Voor de verantwoordelijke particuliere reiziger is het zeker een gewenste aanvulling. In deze cursus meer praktijk, diepgang en scenariotraining dan bij de EHBO op REIS. De cursus geeft recht op het internationaal erkend certificaat Wilderness First Aid.

Duur: 16u

Aanmelden

 

Wilderness First Aid – Field Training

Wilderness First Aid gecombineerd met de nodige survival skills. In deze cursus leer je niet alleen maar ervaar je ook hoe het is om hulp te verlenen in ‘the outdoors’. Een intensieve en leerzame leergang welke ook recht geeft op het internationaal erkend certificaat Wilderness First Aid. De cursus wordt georganiseerd in samenwerking met De Outdoor School.

Duur: 24u

Aanmelden

 

Pilots First Aid

ehbo piloten

Een EHBO-cursus voor piloten die hun verantwoordelijkheid nemen. Met name
gericht op General Aviation-, Delta- en Microlight Aircraft vliegers.

Duur: 4u

Neem contact op voor meer informatie.

 

EHBO voor Hikers en Wandelaars

EHBO op REIS

Blaren, verstuikingen, pijn in de knieën en een ‘zeurende’ rugzak. Deze en meer kwaaltjes worden besproken tijdens deze cursus. Voor iedereen die van wandelen houdt!

Duur: 6u

Neem contact op voor meer informatie.

KVK 72320508      BTW ID NL001850363B57    ehopreis.nl is onderdeel van SixCheck / Sietsma EHBO & BHV